arrow_drop_up arrow_drop_down
10 december 2019 

Maak geen Kermis van Kerstmis

……. als je je huis snel wilt verkopen.

Deze tijd van het jaar is voor de meeste verkopers best lastig. Wat te doen als je je huis te koop hebt staan en je toch van een gezellige feestsfeer tijdens Kerstmis wilt genieten?

Je kan ervoor kiezen om geen bezichtigingen te laten plaatsvinden tijdens de feestdagen. Maar ik denk dat als jij je huis te koop hebt staan, blij bent met iedere bezichtiging. Zelfs tijdens de feestdagen. Wat is er leuker dan een huis als kerstcadeau? 😉

In een ander artikel heb ik al 7 tips gegeven die je helpen je huis ook tijdens de feestdagen snel te verkopen. De kunst is om niet je hele huis vol te stauwen met kerstartikelen. Hierdoor lijkt jouw woning meteen een stuk kleiner en donkerder. Jouw huis komt dan erg ‘onrustig’ over op potentiële kopers.

Op mijn pinterest bord vind je heel veel stijlvolle voorbeelden, waarmee je prima je huis in kerstsfeer kunt brengen. Ook daar geldt ‘less is more’. Kies voor stijlvolle en ingetogen accessoires. Accessoires die passen bij de winter, daar heb je straks in januari er ook nog wat aan.

Mijn gouden tip voor jouw woning als die te koop staat:

Maak er een sfeervolle kerstmis van en geen kermis!

verkoopstyling kerstmis

 

Over de schrijver
ir. Liesbeth Oldeman is Keurmerkstylist Vastgoed en docent vastgoedpresentatie. Na een studie Industrieel Ontwerpen aan de TU in Delft heeft zij enkele jaren als Product Manager bij Philips gewerkt. Al snel begon het te kriebelen en is zij als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan. Sinds 2011 helpt zij verkopers hun woning aantrekkelijk te presenteren voor de verkoop. Tevens doceert zij sinds 2016 het vak van vastgoedpresentatie aan de Vastgoedstyling Opleiding.
Reactie plaatsen