Page content

Foto’s moeten smoelen

Kopers starten hun zoektocht naar een nieuwe woning op internet. Dit is een snel en vooral visueel medium. Wil jij veel potentiële kopers trekken? Dan is het ontzettend belangrijk dat foto’s van woningen in de verkoop ‘smoelen’ en super aantrekkelijk zijn.

Met een aantrekkelijke fotopresentatie zorg je ervoor dat potentiële kopers:

 • een goed gevoel krijgen wanneer ze naar de woningpresentatie kijken
 • sneller de telefoon pakken voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging

Als professioneel fotografe zie ik in één oogopslag op welke wijze de ruimtes van een woning het beste tot hun recht komen op foto’s. Ik zorg voor de juiste belichting, compositie en standpunt om een woning zo goed mogelijk in beelden te vangen. Mijn passie voor styling gecombineerd met professionele woningfotografie zorgen voor een perfecte presentatie.

Ik vind het bovendien erg belangrijk dat de foto’s waarheidsgetrouw zijn en dat de kleuren goed met de werkelijkheid overeenkomen. Een potentiële koper krijgt hierdoor op internet geen verkeerde indruk. Zijn voorstelling van de woning komt dan overeen met de werkelijke belevenis. Tijdens een eerste bezichtiging weet je dan zeker dat potentiële kopers niet worden teleurgesteld.

Verkoopstyling en woningfotografie

Om tot een aantrekkelijke foto’s van een woning te maken, is verkoopstyling een must. Vandaar dat verkoopstyling altijd een vast onderdeel is van woningfotografie.

Hoogtefotografie

Ben je op zoek naar een opvallende hoofdfoto van je huis? Of wil je goed laten zien hoe mooi jouw (vrijstaande) huis ligt un combinatie met je tuin? Denk dan ook eens aan een hoogtefoto. Hiermee trek je extra kijkers en maakt jouw huis nog aantrekkelijker voor kopers.

  Comment Section

  0 reacties op “Foto’s moeten smoelen

  Plaats een reactie


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.