arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Liesbeth Oldeman van LO studio

Presenteren doet begeren!

800+

Woningpresentaties

9

Jaren ervaring

100%

gedreven

Mijn missie is van jouw thuis.... 

...... het droomhuis van kopers te maken!

Hoe zorg je dat kopers op slag verliefd raken op jouw huis?

Als specialist in woningpresentaties presenteer ik met behulp van verkoopstyling, full-colour plattegronden, kekke video's en prachtige woningfoto's jouw woning. Op die manier trek je de meeste kijkers en verkoop je jouw woning voor de beste prijs!


Verkopen begint op internet!

De online woningpresentatie is cruciaal!

Dankzij internet is het niveau van woningpresentaties de afgelopen jaren enorm verhoogd. Kijkers kunnen ook online niet meer door slecht gepresenteerde woningen heen kijken.

De eerste indruk van jouw woning vindt daar plaats!Presenteren doet begeren

In 2011 heb ik LO studio opgericht uit pure frustratie omdat destijds woningen zo slecht op Funda werden gepresenteerd. Vanuit mijn achtergrond als Industrieel Ontwerper en mijn werkervaring op het gebied van marketing, weet ik hoe belangrijk de presentatie van producten is, wanneer je die succesvol wilt verkopen. Inmiddels behoor ik tot de top van Nederland als Keurmerkstylist Vastgoed


Ik vind het heerlijk verkopers te helpen hun woning fantastisch te presenteren voor de verkoop. Mijn uitdaging is met minimale middelen maximaal resultaat te behalen. Zo fijn om nadien van klanten te vernemen hoe dankbaar ze zijn als met mijn hulp hun woning succesvol wordt verkocht, zodat zij zorgeloos kunnen verhuizen naar hun nieuwe droomhuis.

Vastgoedstyling Opleiding

In 2016 heb ik samen met mijn collega Ursula Ouwerkerk de Vastgoedstyling Opleiding, het opleidingsinstituut gespecialiseerd in vastgoedpresentatie, opgericht.


Naast de ontwikkeling van online programma's leid ik vastgoedstylisten en woningfotografen op tot echte professionals.

Liesbeth in de media

AD maart 2017

Elsevier januari 2015

Dagblad van het Noorden

Nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen?

Ik help je graag je huis super aantrekkelijk te presenteren voor de verkoop, zodat je moeiteloos veel kijkers trekt en jij je huis snel en voor de beste prijs verkoopt!

ir. Liesbeth Oldeman
Specialist in Woningpresentaties