arrow_drop_up arrow_drop_down
Online VerkoopScan, de beste start voor de verkoop van je huis!
20 maart 2020 

Online VerkoopScan, de beste start voor de verkoop van je huis!

Omdat het allemaal begint met die eerste indruk die GOUD waard is. De indruk die jouw huis op potentiële kopers maakt. Daarom bied ik al jarenlang een handige online dienst aan: de VerkoopScan. De perfecte start wanneer je van plan bent je huis te gaan verkopen. Online krijg jij advies hoe jij jouw woning het beste kunt inrichten en stylen voordat de fotograaf komt om woningfoto’s te maken.

Nog beter is het om van deze dienst gebruik te maken voordat je een makelaar langs laat komen voor een waardebepaling. Misschien denk je dat een makelaar er wel ‘doorheen kan kijken’. Maar ook een makelaar is gevoelig voor styling en ziet precies wanneer een woning makkelijk verkoopbaar is of niet. Hoe aantrekkelijker jij je huis al aan de makelaar presenteert, des te hoger de verkoopprijs zal zijn die je voor je woning kunt vragen.

Oranje en groene kleuraccenten maken de keuken aantrekkelijk

De aantrekkelijkheid van een woning heeft niet alleen met de staat van onderhoud van jouw huis te maken. Of dat die keurig schoon en opgeruimd is. Nee, verkoopstyling gaat veel verder. Wanneer je gebruik maakt van mijn adviezen, dan weet je precies op welke manier je iedere ruimte in je huis het beste kunt inrichten. Welke kleuren je beter wel en niet kunt gebruiken in een bepaalde kamer. Welke meubels echt overbodig zijn en welke woonaccessoires voor een moderne look zorgen, zodat kijkers echt verliefd worden op jouw huis.

En ja, verkoopstylingadviezen op maat kun je ook online krijgen. Sinds 2012 geef ik al persoonlijk advies via Skype of FaceTime. Ik heb er dus al aardig wat ervaring mee. 😉 Het kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld met behulp van foto’s die al op Funda staan, wanneer de verkoop maar niet wil vlotten. Maar ook m.b.v. foto’s die jezelf van te voren maakt en naar me mailt. Of ter plekke kijk ik over je schouder mee via Skype of FaceTime.

Meer sfeer door extra kussens en levend groen

Wat houdt een VerkoopScan precies in?
Alle informatie over deze dienst vind je op deze pagina. Het resultaat van de online Verkoopscan is dat je precies weet wat je allemaal nog kunt doen om je huis aantrekkelijk voor de verkoop te maken. Je krijgt praktische en slimme tips om dat met minimale middelen snel te doen. Scheelt je veel tijd en geld en levert je uiteindelijk heel veel op, omdat je op die manier je huis voor de beste prijs kunt verkopen.

Over de schrijver
ir. Liesbeth Oldeman is Keurmerkstylist Vastgoed en specialist in vastgoedpresentatie. Zij helpt verkopers en makelaars woningen aantrekkelijk te presenteren voor de verkoop, zowel op het gebied van vastgoedstyling als -fotografie. Tevens is zij docent aan de Vastgoedstyling Opleiding, waar zij cursisten opleidt tot vastgoedstylist en -fotograaf.
Reactie plaatsen