Vlotte VerkoopScan

Ontdek hoe jij je huis snel aantrekkelijk kunt presenteren voor een succesvolle verkoop!

De eerste stap om je huis aantrekkelijk te presenteren, zodat je die snel en voor de beste prijs verkoopt!

Herken jij één of meer situaties?

Je wilt een perfecte 1e druk maken met jouw huis op kopers

Je ziet op Funda dat sommige huizen wel, maar andere ook helemaal niet aantrekkelijk worden gepresenteerd. Je vraagt je af hoe je eenvoudig jouw huis verkoopklaar maakt. Maar ook hoe je die op Funda en internet super strak kunt presenteren.

Je wilt optimaal resultaat behalen op Funda

Je zou graag willen dat je huis op Funda positief opvalt tussen alle andere woningen. Maar ook wil je daar een zo groot mogelijk bereik hebben. Je weet niet precies hoe je de zoekresultaten binnen Funda kunt beinvloeden. Je wilt weten hoe je er zelf voor kunt zorgen dat potentiële kopers jouw huis op Funda niet missen. Zodat je heel veel kopers trekt.

Je wilt je huis snel verkopen voor de beste prijs

Onder geen beding wil je dat jouw huis te lang te koop staat. Maar het is ook zonde je huis voor een te laag bedrag in de markt te zetten. Niet alleen de verkoopprijs bepaalt de aantrekkelijkheid van een woning. Jij bent op zoek naar tips waarmee je de waarde van je huis vergroot. Want hoe meer kijkers, des te groter de kans dat jouw huis voor een hoger bedrag dan de vraagprijs wordt verkocht.

Jouw huis staat al enige tijd zonder resultaat te koop

Je vraagt je af hoe het komt dat er nauwelijks bezichtigingen plaatsvinden. Je bent op zoek naar een expert die ongezouten en objectief jouw woningpresentatie beoordeelt. Zodat je weet welke stappen je moet ondernemen om wel veel kopers te trekken.

Zou het niet heerlijk zijn als.....

  • je snel inzicht hebt hoe jij jouw huis aantrekkelijk kunt presenteren
  • je ontdekt hoe jij op Funda moeiteloos kopers trekt
  • een Keurmerkstylist Vastgoed jou persoonlijk advies geeft
  • je veel praktische tips krijgt waarmee je direct zelf aan de slag kunt
  • naar je eigen huis leert kijken door de ogen van kopers
  • je begrijpt welke kleuren wel en niet werken in jouw huis
  • je vlot je huis verkoopt zodat je kunt verhuizen naar je droomhuis

Hoe werkt een Vlote VerkoopScan?

  • De Vlotte VerkoopScan vindt online (op afstand) plaats.

Het maakt niet waar jij woont. Afstand is geen bezwaar. De Vlotte VerkoopScan vindt telefonisch of via Skype plaats.

Aan de hand van foto’s of een bestaande online presentatie van je woning, 'loop' ik door je hele huis. Het is ook mogelijk dat jij met jouw webcam, smartphone of tablet door je huis loopt op het moment dat de VerkoopScan plaatsvindt.


  • Na het plaasten van een bestelling, krijg je een bevestiging per e-mail. 

Hierin staat een link waarmee je zelf een afspraak voor de Vlotte VerkoopScan in mijn agenda kunt inplannen. De VerkoopScan kan overdag, maar ook ’s avonds buiten kantooruren plaatsvinden. Je kunt het eventueel samen met je partner plannen. Wel zo handig, want twee horen meer dan één!


  • Persoonlijk advies van een Keurmerkstylist Vastgoed.

Na meer dan 750 woningpresentaties te hebben uitgevoerd, kan ik ook jou goed adviseren hoe jij je huis aantrekkelijk kunt presenteren voor bezichtigingen, fotografie en op Funda. In 45 minuten maak ik m.b.v. jouw foto's of de camera van je smartphone een virtuele tour door jouw huis. Zo krijg jij snel advies op maat en weet je welke stappen jij eenvoudig kunt nemen om je huis aantrekkelijk te presenteren voor de verkoop.

Na de VerkoopScan weet jij precies wat je moet doen om je huis aantrekkelijk te presenteren voor een succesvolle Verkoop!

Ik geef je pratische en makkelijk uitvoerbare tips waarmee je zelf je huis kunt omtoveren tot het droomhuis voor kopers.

Een objectieve blik van een professional doet wonderen!

  

Je hebt geen tweede kans voor een eerste indruk, dus doe het meteen goed!

Deze huiseigenaren gingen je voor

"Ons huis stond al ruim 8 maanden te koop, maar we kregen nauwelijks bezichtigingen. We wisten niet goed wat we moesten doen om meer kijkers te trekken. Met het advies en de tips die we kregen tijdens de VerkoopScan hebben we de presentatie van onze woning aangepast. Met succes! Tijdens de Open Huizen dag kwamen gelijk 4 potentiële kopers ons huis bezichtigen!”

Anneke van Os - Middelburg

“Ons vakantieappartement in Bruinisse had een hoog jaren 70 gehalte. Met een klein budget wilden we dit we graag aantrekkelijk presenteren voor de verkoop en verhuur. De adviezen en tips die we kregen tijdens de VerkoopScan hielpen en inspireerden ons enorm. Het gaf ons houvast voor de restyling. Het resultaat is dat ons vakantieappartement nu veel sfeervoller en aantrekkelijker is voor zowel huurders als kopers.”

Maaike Hamers - Bruinisse

"Liesbeth goed nieuws. De woning Waalwijk is eindelijk verkocht. 👍😃

Dank voor de verleende diensten. Met de praktische tips die je ons gaf tijdens de VerkoopScan konden we snel aan de slag. Maar ook de nieuwe foto's die jij van de woning hebt gemaakt, hebben ervoor gezorgd dat de woning nu wel is verkocht!"

Henk van Arkel - Waalwijk

Heel veel kopers verleiden met jouw huis, zodat die voor de beste prijs wordt verkocht?

De Vlotte VerkoopScan!

Online professioneel verkoopstylingadvies (45 minuten)

van een Keurmerkstylist Vastgoed voor slechts

€97,- (incl. BTW)


Als je nu bestelt, help ik je binnen enkele werkdagen!

Hoe gaat bestellen in z'n werk?

Zodra je op de bestelknop klikt, word je doorgelinkt naar een bestelformulier. Daar kun je je gegevens invullen en vervolgens met iDeal betalen. Je ontvangt daarna automatisch de uitnodiging voor het maken van een afspraak in mijn online agenda.


Deze dienst is ook uitermate geschikt als je huis al een tijd te koop hebt staan, maar er geen tot nauwelijks bezichtigingen plaatsvinden. Ik help je de woningpresentatie te verbeteren waardoor je wel veel kijkers trekt!