Page content

Meubelverhuur

Leegstaande woningen worden regelmatig speciaal voor de verkoop gemeubileerd, omdat hiermee de aantrekkelijkheid van een woning enorm wordt vergroot. Meubelverhuur voor de verkoop van woningen vindt meestal plaats via een vastgoedstyliste. Zij weet precies hoe een woning optimaal voor de verkoop kan worden gepresenteerd met meubels.

Voor een koper is een leeg huis moeilijk in te schatten, bovendien heeft een leeg huis weinig sfeer. De woning lijkt kleiner omdat kopers niet kunnen zien wat voor meubels passen en of het überhaupt past. Als je huis leeg staat, kun je er als verkoper voor kiezen om meubels te huren. Dat kan via de meeste vastgoedstylisten.

De meubels huur je voor een bepaalde periode. De huurprijs is lager dan wanneer je een heel huis in moet richten met nieuwe meubels. Bovendien regelt de vastgoedstylist dat ze na afloop weer worden opgehaald en zit jij er niet mee in je maag.

Naast de meubels worden er ook lampen, vloerkleden en andere woonaccessoires bij geleverd, zodat je een compleet sfeervol beeld kunt laten zien.

Interessante blogartikelen:

Comment Section

0 reacties op “Meubelverhuur

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.