Page content

Funda

Funda is de grootste woningsite van Nederland en de bekendste plek op internet waar huizenkopers kunnen zien wat het aanbod van koopwoningen is. Er staan zowel bestaande huizen als nieuwbouwhuizen op en er is een aparte afdeling voor bedrijfspanden en agrarisch vastgoed.

Hoe is Funda ontstaan?

Deze woningsite is opgezet door de NVM, om als etalage te dienen voor het complete woningaanbod van de eigen aangesloten makelaars. Inmiddels mogen ook makelaars van andere brancheverenigingen hun aanbod op Funda zetten, alhoewel de NVM-makelaar wel een streepje voor heeft. Alleen als consument kun je niet zelf je huis op Funda zetten, dat moet een makelaar voor je doen. Het maakt daarbij niet uit of het een traditionele makelaar is of een internetmakelaar.

funda

Hoe scoor je beter op Funda?

Als je je huis wilt verkopen, wil je graag dat potentiële kopers jouw huis als eerste zien. Funda biedt verschillende mogelijkheden om jouw huis hoger te zetten in de zoekresultaten. Hoe meer je van die tools inzet, hoe hoger je scoort.

Je hebt altijd standaard de verkooptekst en een fotoreportage bij een plaatsing op Funda. Daarnaast kun je de volgende tools gebruiken via het zogenaamde Presentatie Pakket:

Ook kun je je huis promoten per maand met betaalde promotieproducten:

  • Toppositie; hiermee wordt je huis 30 dagen bovenaan in de resultatenlijst geplaatst
  • Woning in Beeld; hiermee sta je op de homepage van Funda
  • Promolabel; gekleurd textlabel op de resultatenlijst

Houd er rekening mee dat aan elke tool een prijskaartje hangt en een maximale tijd dat het wordt geplaatst op de woningsite.

Comment Section

0 reacties op “Funda

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.