Page content

Meubelverhuur maakt leegstaande woningen aantrekkelijk voor de verkoop

Meubilering van leegstaande huizen en modelwoningen

Algemeen bekend is dat leegstaande woningen moeilijker te verkopen zijn. Ten eerste omdat potentiele kopers zich geen voorstelling kunnen maken van de werkelijke grootte van een ruimte als er niets in staat. En ten tweede omdat de sfeer weg is.

Meubelverhuur

LO studio richt leegstaande woningen in met modern meubilair. Alle kamers in je woning worden door mij voorzien van nieuwe meubels (à la VT Wonen) & accessoires voor de juiste sfeer. De prijs is inclusief styling, halen, brengen en verzekering. De huurperiode bedraagt vanaf 3 maanden. Op het moment dat je je woning hebt verkocht, loopt de huurperiode af en wordt het meubilair kosteloos opgehaald.

meubileren huis verkoop

Kartonnen meubels

Met kartonnen meubels kan je op een relatief goedkope manier leegstaande of modelwoningen meubileren.
Ruimtes zoals keukens, woonkamers en slaapkamers kunnen zo snel en sfeervol worden ingericht. LO studio werkt samen met Cubiqz.

kartonnen meubels woonkamer

Modelwoningen

LO studio helpt ook projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen met het inrichten van modelwoningen. Modelwoningen worden volledig gemeubileerd en gestyled. Mocht er meerwerk nodig zijn op het gebied van vloerbedekking en/of (muur)schilderwerk dan kan LO studio daar ook een passende offerte voor maken.

    Comment Section

    0 reacties op “Meubelverhuur maakt leegstaande woningen aantrekkelijk voor de verkoop

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.