arrow_drop_up arrow_drop_down
verkoopstyling vastgoedstyling

Verkoopstylingadvies bij jouw thuis

Ontvang persoonlijke tips & adviezen, zodat jouw huis snel en voor de hoogste prijs wordt verkocht!

Met verkoopstyling heb je snel resultaat!

Propperige ruimte blijkt ruime woonkamer

Zolderkamer wordt gezellige slaapkamer

Rommelige woonkamer wordt weer strak

Waarom verkoopstylingadvies door LO studio?

Praktisch uitvoerbaar

De uitdaging is met minimale middelen grootste effecten te creëren. Jij krijgt tips hoe je met je eigen meubels en woonaccessoires een aantrekkelijk huis voor de verkoop maakt.

Professioneel

Een Keurmerkstylist Vastgoed  met vele jaren ervaring voorziet je van professioneel verkoopstylingadvies.  Met deze adviezen kun jij meteen aan de slag om je huis aantrekkelijk te presenteren voor de verkoop.

Kleuradvies

Met de juiste kleuren creëer je sfeer. Ik geef in iedere ruimte aan welke kleuren je juist wel, maar ook juist niet, moet gebruiken om je huis aantrekkelijk voor de verkoop te maken.

Scoren op Funda

Voorkom dat je potentiële kopers misloopt. Je krijgt advies hoe je op Funda de meeste kijkers trekt. Want hoe meer kijkers daar, des te meer bezichtigingen en een succesvollere verkoop.

Waardeverhogend

Ik vertel je hoe je meer ruimte in je huis creëert. Met behulp van welke meubels je iedere kamer het beste kunt meubileren, zodat je woning voor de juiste doelgroep zeer aantrekkelijk wordt.

Handige checklist

Je ontvangt een handige en praktische checklist, waarin per ruimte helder staat aangegeven op welke manier jij je huis voor bezichtigingen en fotografie optimaal presenteert.

Objectief naar je eigen huis kijken is heel lastig!

"Ik heb jarenlang met heel veel plezier in mijn vorige huis gewoond, totdat ik mijn droomhuis in zicht kreeg. Toen wilde ik meteen verhuizen, het liefst zo snel mogelijk.

Ondanks dat ik zelf vastgoedstylist ben, was het voor mij moeilijk objectief, door de ogen van kopers, naar mijn eigen huis te kijken. Mijn eigen interieursmaak zat mij in de weg. En ook aan mijn persoonlijke 'spulletjes' ben ik erg gehecht. Het duurde daarom even totdat ik mijn eigen huis helemaal verkoopklaar had.

Maar toen ging het snel en heb ik ons huis (in de crisis periode!) succesvol verkocht. Nu woon ik al enkele jaren in mijn droomhuis, waar ik iedere dag nog van geniet. Dat plezier gun ik ook jou van harte!" - Liesbeth Oldeman, Keurmerkstylist Vastgoed

Zou het niet heerlijk zijn als......

 • jouw huis zich positief onderscheidt van andere huizen, waardoor je meer kijkers trekt.
 • kijkers op slag verliefd worden op jouw woning, zodat ze snel kopers worden.
 • je niet zwaar hoeft te onderhandelen over de verkoopprijs, omdat jouw huis het geld dubbel en dwars waard is.

 • de verkoopperiode kort is, zodat je niet te maken krijgt met dubbele woonlasten.

 • jij jouw droomhuis kunt kopen, omdat je succesvol je huis hebt verkocht.

 • jouw huis voor een hogere verkoopprijs wordt verkocht, waardoor je meer in je nieuwe woning kunt investeren.

Wat houdt verkoopstylingadvies van LO studio in?

De verkoopstylist komt bij jou thuis

Ik kom naar je toe en analyseer alle ruimtes in en rond jouw woning van top tot teen. Tot een straal van 40km rondom Culemborg zijn de reiskosten gratis (van 40-70 km bereken ik €50 incl. BTW).

We bepalen de verkoopstrategie voor een optimaal resultaat

We bespreken de doelgroep, prijsklasse, buurt en concurrentie van jouw woning en bepalen aan de hand daarvan op welke manier jouw huis het aantrekkelijkste gepresenteerd wordt. 

Kleur- en indelingsadvies in elke ruimte

Ik geef je per ruimte tips met welke accentkleuren je kunt werken. Op welke plaats jouw meubels moeten staan en met welke woonaccessoires je iedere ruimte het beste kunt afstylen. Hierdoor wordt jouw woning lichter, ruimtelijker en sfeervoller en daardoor nog aantrekkelijker voor potentiële kopers.

Mondeling verkoopstylingadvies met handige checklist

Tijdens mijn bezoek aan jouw woning (1-2 uur) geef ik je mondeling verkoopstylingadvies. Jij kunt hierna meteen met de gegeven adviezen en tips in jouw huis aan de slag. Daarnaast ontvang je een super handige checklist, waarmee je de puntjes op de "i" kunt zetten voor bezichtigingen en fotografie van jouw woning. 

Voorkom dat je in de volgende valkuilen trapt!

 1. Opruimen alleen is niet genoeg
  Het gaat erom dat je je eigen (interieur)smaak aan de kant zet en met een objectieve blik alle ruimtes in je huis bekijkt. Je huis kan nog zo netjes zijn. Als jouw woning niet ‘in balans’ is, zal die niet aantrekkelijk zijn voor kopers.
 2. Less is niet altijd more
  In de meeste gevallen staan er in een woning voor de verkoop te veel meubels. Alles weghalen is ook niet goed, want dan verdwijnt de sfeer. Met de juiste keuze creëer je ruimte zonder dat je huis sfeerloos wordt!
 3. Kleur mag best
  Het is natuurlijk heel veilig zoveel mogelijk kleur uit je huis te halen en alles wit te schilderen. Maar dat hoeft zeker niet. Te weinig kleur is ook niet goed. Dan kan jouw huis kil en saai overkomen. Kopers verleid je juist met sfeer, kleur is daar een belangrijk onderdeel van.


 1. Het mooiste huis van de wereld
  Veel huiseigenaren vinden hun eigen woning erg mooi en snappen niet waarom kijkers niet meteen verliefd worden op hun huis. Een professionele en objectieve blik van een Keurmerkstylist opent jouw ogen. Zij vertelt jou ongezouten de waarheid ;-)
 2. Je mag zien dat er geleefd wordt in een huis
  Zeker, maar dat doen kopers toch wel. Daar hoef jij je geen zorgen over te maken. ;-) Waar je je wel zorgen over moet maken, is dat kopers liever een een 'showroom' huis zien dan een 'geleefd' huis. Een gestylde woning is echt veel aantrekkelijker.
 3. Over smaak valt niet te twisten
  En juist daarom is het goed om een sfeer neer te zetten die aantrekkelijk is voor een grote doelgroep. Focus op de pluspunten van je huis, camoufleer de minpunten, want die 1e indruk is goud waard!

Ook een aantrekkelijk huis voor kopers?

Jouw thuis wordt omgetoverd tot een aantrekkelijk huis voor een breed publiek.

Hierdoor vergroot je de waarde van je huis en trek je veel meer kopers.

Waardoor jouw huis sneller en voor de beste prijs wordt verkocht.

Direct bestellen!

Deze huiseigenaren gingen jou voor!

Droomhuis gerealiseerd!

"Ons huis heeft een complete metamorfose ondergaan. De nieuwe foto’s zijn allemaal super! Alle kamers, de voor en achterkant en zelfs de entree komen nu veel beter uit de verf. Opeens ging het heel snel met een aantal bezichtigingen, onze woning is verkocht!

Gebruik mijn tekst maar, want meer mensen kunnen dankzij jouw inzet hun droomhuis realiseren!"

Niels den Hollander - Lisse

In een week verkocht!

“We hebben binnen een week ons huis verkocht en hoewel we een huis hebben dat mooi verbouwd was en helemaal af was, hebben de foto's en adviezen van Liesbeth een enorme bijdrage geleverd aan het succes!

Vooraf twijfelden we of we ook de verkoopstyling wilden hebben, omdat we toch al een redelijk gestyled huis hadden. Uiteindelijk hebben we Liesbeth toch laten meekijken in ons huis en al haar tips meegenomen. Met name de kinderkamers hebben we flink onder handen genomen en het resultaat mocht er zijn!”

Florence & Marco - Culemborg

Vakantiewoning ook verkocht!

"Dankzij de verkoopstyling die je op het vakantiehuisje hebt losgelaten is de woning verkocht. De nieuwe kleurstellingen en herinrichting waren daarbij van grote invloed zoals ik na de verkoop van de kopers vernam.

Ook de fraaie foto’s die je op de website plaatste hebben hierbij een rol gespeeld."

Jaap Bijlsma - Driebergen

Maak van jouw THUIS

een aantrekkelijk DROOMHUIS voor kopers

Waarom is investeren in verkoopstylingadvies slim?

Als verkoopsnelheid geen issue meer is, dan kun je met verkoopstyling de vraagprijs van je woning verhogen. Met een kleine investering in verkoopstylingadvies verdien je al snel duizenden euro's omdat jouw huis op die manier veel aantrekkelijker wordt. Hoe meer kopers jij trekt, des te hoger de verkoopprijs!

Maar ondanks de aantrekkende woningmarkt staan er nog steeds huizen langer dan 6 maanden te koop. De kans is groot dat je dan te maken krijgt met zware prijsonderhandelingen of dat je over gaat tot een prijsverlaging van je huis. Dat kost je al snel minimaal €10.000,- ! Bovendien, elke maand dat jouw huis langer te koop staat, kost je dat zeker €600 tot €2000 of zelfs nog meer.


Investeren in verkoopstylingadvies is dus slim. Het maakt niet uit of je een miljoenenhuis hebt of een eenvoudige rijtjeswoning. Als je je huis aantrekkelijk presenteert, is de kans op een succesvolle verkoop beduidend groter.

De investering in verkoopstylingadvies bedraagt slechts €197,- (incl. BTW)

Hoe gaat bestellen in z'n werk?

 • Zodra je op de bovenstaande knop klikt, word je doorgelinkt naar de bestelpagina waar je je gegevens kunt invullen. Daar kun je direct online via iDeal betalen. 
 • Vervolgens krijg je meteen per e-mail een uitnodiging om een afspraak in mijn online agenda te maken.
 • Tot een straal van 40 km rondom Culemborg bereken ik geen reiskosten. Van 40 tot max. 70 km bereken ik een reistijd-vergoeding van €50 incl. BTW.
 • Nog meer vragen? Schroom niet om contact met mij op te nemen!
Hartelijke groet,

ir. Liesbeth Oldeman, Keurmerkstylist Vastgoed