arrow_drop_up arrow_drop_down

Verleid kopers met een fantastische presentatie van jouw huis op internet!

Zodat je snel & moeiteloos je huis voor de hoogste prijs verkoopt

Ja, ik wil direct een fotografiepakket b

e
stellen 

Herkenbaar?

Geen zin in een lange verkoopperiode

De verkoopperiode is niet de leukste tijd om in je huis te wonen. Je moet je huis de hele periode keurig netjes houden. Je weet nooit wanneer je weer moet opruimen voor een bezichtiging. Het liefst wil je zo snel mogelijk weten waar je financieel aan toe bent. En ook wil Je plannen maken voor de verhuizing naar je nieuwe droomhuis.

Jouw huis is het mooiste huis in de straat

Logisch, want anders was je destijds nooit verliefd geworden op je huis. Je hebt er jarenlang met veel plezier gewoond. Jij wilt dat jouw huis straks op internet er fantastisch uitziet en zich positief onderscheidt van de concurrentie. Dat kijkers er als een blok voor vallen. Daarom houd je het heft in eigen handen en kies je bewust voor een expert in woningpresentaties.

Je wilt de beste prijs voor je huis krijgen

Ondanks de aantrekkende en soms overspannen woningmarkt, zijn er nog veel regio's in Nederland waar woningen nog niet zo snel worden verkocht. Niemand kan de verkoopperiode voorspellen. Nog steeds zie je op Funda woningen voorbij komen die in prijs worden verlaagd. In één klap duizenden euro's kwijt! Dat is een dure les die jij te allen tijden wilt voorkomen. 

Zoveel mogelijk potentiële kopers bereiken

Je ziet dat woningen steeds beter en mooier worden gepresenteerd op internet. Omdat Funda de grootse woningsite van Nederland is, wil je daar goed gevonden worden en geen potentiële kopers missen. Want hoe meer kijkers jij op Funda verleidt met jouw huis, des te meer bezichtigingen jij zult krijgen. En des te groter de kans op een snelle en succesvolle verkoop!


Beelden zeggen meer dan woorden

Je huis verkopen begint op internet en niet meer in de etalage van de makelaar. Funda is de grootste woningsite van Nederland. Daar wil je gevonden worden, want daar bereik je de meeste kopers.

Daarom is die eerste indruk van jouw woning zo belangrijk. Binnen enkele secondes beslissen kopers of ze wel of niet jouw woning willen bezichtigingen.

Investeren in een optimale woningpresentatie is cruciaal voor een succesvolle verkoop!

Presenteren doet begeren

Het presenteren van woningen voor de verkoop is een vak. Net zoals makelaars gespecialiseerd zijn in het verkopen of aankopen van woningen. Vandaar dat je op Funda nog steeds slechte woningpresentaties vindt. Wil je dat risico niet lopen? Dan is het logisch dat je een expert inschakelt die verstand heeft van presenteren.

Foto's moeten smoelen

Niet iedere professionele fotograaf maakt foto’s die ‘smoelen’. Een professionele fotograaf hoeft nog geen garantie te zijn voor fantastische foto’s. Juist de combinatie van verkoopstyling en fotografie zorgt ervoor dat de foto’s van jouw huis potentiële kopers verleiden tot het maken van een afspraak voor een bezichtiging.

Meer dan alleen foto's

Naast foto’s biedt Funda de mogelijkheid ook een 2D/3D plattegrond, een video en 360º-foto’s van je huis te plaatsen. Maak gebruik van deze extra opties. Hierdoor wordt je woning veel aantrekkelijker voor kijkers. Bovendien wordt op deze manier jouw huis veel beter op Funda gevonden (hogere ranking!).

Keurmerkstylist Vastgoed & Woningfotograaf

Als verkoopstylist & professioneel fotograaf zie ik in één oogopslag op welke wijze de ruimtes van jouw woning het beste tot hun recht komen op foto’s. Ik zorg voor de juiste belichting, compositie en standpunt om een woning zo goed mogelijk in beelden te vangen. Mijn expertise in verkoopstyling gecombineerd met professionele woningfotografie zorgen voor de perfecte presentatie.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat foto’s waarheidsgetrouw zijn. Dat de woning op foto's met de werkelijkheid overeenkomen en potentiële kopers niet op het verkeerde been worden gezet op internet, waardoor ze tijdens een 1e bezichtiging afknappen op je huis. Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk!

Woningfotografie bestaat uit
(afhankelijk van het gekozen pakket)

Fotostyling

Voordat foto's van je woning worden gemaakt, zet de Keurmerkstylist Vastgoed samen met jou de puntjes op de "i". Zodat jouw woning optimaal wordt gepresenteerd voor de foto's.

Fantastische foto's

Een complete fotoreportage van je woning van minimaal 30 foto’s. Deze foto’s geven een helder en aantrekkelijk beeld van je woning en zijn geschikt voor plaatsing op Funda.

2D/3D Plattegrond

Een fullcolour plattegrond in 2D en 3D van alle woonlagen van je huis, die wordt gemaakt op basis van aangeleverde bouwtekeningen of schetsen van je woning.

Video

Met een (walk-trough) video kun je op internet kijkers een tour door je huis geven. Een video zorgt voor een hogere ranking op Funda en is ideaal om te delen op social media.

Hoogtefoto

Een hoogtefoto laat jouw woning vanuit een ander perspectief zien. Het geeft jouw huis meer cachet. Je tuin en de ligging van je huis komen hiermee veel beter in beeld.

360º-fotografie

Met 360º-foto's kun jij ruimtes op internet in z'n geheel laten zien. Ze geven potentiële kopers nog meer inzicht in je huis. Zo zien ze alle hoeken in je huis!

Deze huiseigenaren gingen je voor....

Culemborg

Na ongeveer 3-4 weken is ons huis al verkocht, voor een goede prijs! We hebben heel veel complimenten over de foto's gehad. Vooral die eerste overzichtsfoto vanuit de hoogte.

We zijn superblij dat het zo vlot is gegaan en willen jou hierbij heel erg danken voor de prachtige foto's die een zeer grote bijdrage hebben geleverd in de vlotte verkoop.

Yolande Kraaij 

Zoelen

Zonet de foto's gezien, complimenten! We vinden ze prachtig! Dit is wat we bedoelden!

Hartelijk dank voor je verkoopstylingadviezen, ik ben van mening dat het echt geholpen heeft!

We zouden zelf zo ons huis willen kopen op basis van de brochure. 😃

Lennie van Bekkum

Culemborg

"Natuurlijk wisten we wel dat we een mooi huis hadden, maar door de geweldige foto's kwam dit nog eens extra tot uitdrukking. Jouw fotoreportage heeft er zeker toe bijgedragen dat de verkoop na ruim 14 dagen al een feit was! De foto's gaven een realistisch beeld van ons huis en een mooie inkijk voor potentiële kopers."

Margreet en Koen

Hoe gaat bestellen in z'n werk?

 • Afspraak maken
  Op het moment dat jij een bestelling plaatst, ontvang je van mij een mail waarin je zelf een afspraak voor de fotoshoot in mijn agenda kunt inplannen. Meestal kan ik binnen 1-2 weken bij je langs komen voor fotografie.
 • Geen reiskosten binnen een straal van 40 km rondom Culemborg.
  Ligt jouw huis verder dan 40 km van Culemborg (tot 70 km)? Dan bereken ik een reistijdvergoeding (€50 incl. BTW). Op het moment dat je een bestelling plaatst, kun je deze optie aanvinken.
 • Fotoshoot voorbereiden
  Met de checklist die je bij de bestelling ontvangt, kun jij je huis verkoopklaar maken.  Voordat ik begin met fotograferen,  inspecteren we samen jouw woning en kunnen we de laatste puntjes op de "i" zetten voor een optimale presentatie. Heb je nog verkoopstylingadvies nodig? Start dan met een VerkoopScan of Verkoopstylingadvies bij jou thuis.
 • Alle media geschikt voor plaatsing op Funda.
  Alle foto’s, plattegronden, video, etc. ontvang je binnen 2 werkdagen na de fotoshoot digitaal in het juiste formaat, zodat jij of je makelaar ze meteen kan plaatsen op Funda.

Extra Bonussen!

Checklist voor fotografie

Met deze uitgebreide checklist kun jij meteen aan de slag om je huis perfect te presenteren voor fotografie en voor bezichtigingen. Alle ruimtes komen aan bod, zodat jouw gehele huis super aantrekkelijk wordt voor potentiële kopers.

Mooi-Weer-Garantie (twv €75)

Omdat de zon jouw huis laat stralen, zorg ik ervoor dat de buitenfoto’s altijd met goed weer worden gemaakt. Het kan zijn dat hiervoor een foto-afspraak wordt verplaatst of ik een extra keer langs kom voor buitenfotografie.

Kies je woningpresentatiepakket!

Pakket BRONS 

 • geschikt voor woningen 

  tot €250.000

  €347,-

  • 15 min. fotostyling
  • 30 foto's (extra foto €7,50 p.s.)
  • 2D/3D Plattegrond
  • Optie: hoogtefoto (€50 extra)
  • Bonus 1: checklist fotografie
  • Bonus 2: Mooi-Weer Garantie

  Pakket ZILVER

 • Optimaal resultaat op Funda!

  geschikt voor woningen van 

  €250.000 tot €600.000

  €497,-

  • 30 min. fotostyling
  • 30 foto's (extra foto €7,50 p.s.)
  • 2D/3D Plattegrond
  • walkthrough video
  • 3x 360º-Foto 
  • optie Hoogtefoto (€50 extra)
  • Bonus 1Checklist fotografie
  • Bonus 2Mooi-Weer Garantie

  Pakket GOUD

 • Optimaal resultaat op Funda!

  geschikt voor woningen vanaf

  €600.000

  € 697,-

  • 30 min. fotostyling
  • 40 foto's (extra foto €7,50 p.s.)
  • 2D/3D Plattegrond
  • walkthrough video
  • 9x 360º-Foto
  • 2x Hoogtefoto
  • Bonus 1: Checklist fotografie
  • Bonus 2: Mooi-Weer Garantie


  Alle genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW. Als je op de bestelknop drukt, kom je terecht in een formulier waar je de extra opties (foto's en hoogtefoto) kunt aanvinken. Ook dien je daar aan te geven hoever je woning van Culemborg gelegen is i.v.m. de reistijdvergoeding. 

  Vervolgens kom je in een beveiligde betaalomgeving terecht waar je de bestelling direct via iDeal kunt afrekenen. Na betaling ontvang je binnen enkele minuten alle benodigde informatie voor het maken van een afspraak voor fotografie in je mailbox.

  Vragen over woningfotografie?

  Wat kan ik doen ter voorbereiding van de fotografiesessie?

  Nadat je een bestelling voor een fotografiepakket hebt geplaatst, ontvang je direct per mail mijn checklist voor een optimale presentatie van je woning voor de verkoop. Neem deze checklist goed door en voer de tips zorgvuldig uit.
  Wil je graag dat ik voor de fotoshoot nog een blijk in je woning werp en je voorzie van persoonlijk verkoopstylingadvies? Neem dan ook een kijkje bij mijn andere diensten (VerkoopScan en Verkoopstylingadvies).

  Welk fotografiepakket is voor mij het meest geschikt?

  In de prijstabel heb ik een indicatie gegeven welk pakket het beste bij welk type woning past. Maar deze bedragen zijn niet bindend. Heb je een woning met een verkoopwaarde van minder dan €200.000 die je extra wilt laten opvallen? Dan is het slim om pakket Zilver te kiezen in plaats van Brons, omdat je hiermee beter op Funda scoort. Maar andersom kan natuurlijk ook. Heb je een duurdere woning en nauwelijks concurrentie? Dan kan een hele mooie fotoreportage en een plattegrond voldoende zijn (= pakket Brons).

  Wie komt er bij mij thuis fotograferen?

  Aangezien ik alle opdrachten zelf uitvoer, kom ik bij je langs voor fotografie. Dat is de enige manier om mijn kwaliteit als Keurmerkstylist Vastgoed te waarborgen. ;-)

  Plaatst LO studio woningen op Funda?

  Nee, alleen (internet)makelaars kunnen woningen op Funda plaatsen. Ik lever wel alle materialen in het juiste formaat voor Funda aan. Jouw (internet)makelaar kan deze bestanden voor jou op Funda plaatsen. Jij bent echter wel de eigenaar van alle materialen. Dat betekent ook dat jij de foto’s, video, plattegrond, etc. op je eigen website en/of social media kunt plaatsen ten behoeve van de verkoop van je huis.

  In welke regio voert LO studio haar diensten uit?

  Fotografieopdrachten voer ik uit in een straal tot maximaal 70km rondom Culemborg. Als je woning verder weg is gelegen, neem dan contact met mij op. Wellicht dat iemand anders uit mijn netwerk jou verder kan helpen.

  Kan ik ook alleen foto's bestellen (zonder plattegrond en fotostyling)?

  Als ik iets doe, doe ik het ook goed. Een minimale woningpresentatie bestaat naar mijn idee uit minimaal 30 foto’s inclusief een duidelijke plattegrond. Daarnaast reserveer ik altijd tijd om de puntjes op de "i" te zetten in jouw woning met behulp van fotostyling. Mijn doel is mooie foto's af te leveren, dat kan alleen als jouw woning er pico bello uit ziet ;-)

  Heb je nog vragen ten aanzien van je woningpresentatie op Funda? Ik kan je altijd adviseren welk fotografiepakket en welke opties het meest geschikt is voor jouw situatie.


  Veel succes met de verkoop van je huis!


  Liesbeth Oldeman

  Specialist in woningpresentaties