Page content

Floorplanner

Floorplanner is een online programma waarmee digitale plattegronden van woningen gemaakt kunnen worden. Daarmee kan een huizenkoper in één oogopslag zien wat de indeling van het huis is, hoe de ruimtes ten opzichte van elkaar liggen en welke afmetingen het heeft.

In de loop van de tijd kunnen woningen enorm veranderd zijn, waardoor de originele, oude plattegrond niet meer van toepassing is of helemaal niet meer klopt. Met het online programma maak je eenvoudig een nieuwe plattegrond die aansluit bij de huidige situatie.

Interactieve plattegrond

Je kunt 2d-plattegronden met Floorplanner maken, die alleen het bovenaanzicht laten zien, maar de 2d kan ook omgezet worden in 3d, waarmee je het hele huis ziet en het beeld kunt draaien. Floorplanner maakt hiervoor een speciaal .fml-bestand aan, die op Funda ingelezen kan worden, zodat de plattegrond daar in 3D zichtbaar is.

Heb je geen oude plattegrond meer van je woning? Laat dan je woning volgens NEN2580 inmeten. Met deze gegevens kan eenvoudig via Floorplanner plattegrond worden gemaakt.

Floorplanner voor consumenten

Behalve makelaars en specialisten in woningpresentaties die het programma gebruiken voor het creëren van plattegronden voor gebruik op Funda, is het ook een makkelijke tool voor consumenten om zelf snel een interactieve plattegrond te maken bijvoorbeeld voor de inrichting van de woonkamer.

huis verkopen kijkers plattegrond

Een plattegrond geeft duidelijk inzicht in de werkelijke afmetingen van je huis.

    Comment Section

    0 reacties op “Floorplanner

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.