Page content

article content

De 3 geheimen van een plattegrond op Funda

Een woning kan nog zo fraai ingericht en gefotografeerd zijn. Zonder plattegrond blijft het lastig om te bepalen of een woning geschikt is voor jouw behoeftes. Als je alle foto’s van een woning hebt bekeken, zal er zeker een aantal vragen onbeantwoord blijven.

Bijvoorbeeld:

  • Op welke verdieping bevindt zich de badkamer?
  • Is de keuken aan de voor- of achterzijde van het huis gesitueerd?
  • Hoeveel slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping?

Je kunt natuurlijk de verkooptekst gaan lezen. Daar zul je waarschijnlijk alle antwoorden ook wel vinden. Maar internet is een snel en visueel medium. Duidelijke full-color plattegronden geven veel sneller antwoord op bovenstaande vragen.

Waarom?

Op een plattegrond zie je in één oogopslag:

  • hoe groot de ruimtes ten opzichte van elkaar zijn
  • uit welke en hoeveel verdiepingen een huis bestaat
  • hoe ruimtes ten opzichte van elkaar gesitueerd zijn
  • waar ramen, deuren, trappen en andere vaste onderdelen zich in een huis bevinden

Niet iedereen is handig in het ‘lezen’ van een plattegrond. Vaak blijken mannen (maar nu generaliseer ik) een plattegrond erg handig te vinden, vrouwen kijken liever naar de foto’s. Zelf heb ik wel altijd een plattegrond nodig om een goed beeld te krijgen van een woning.

Een woningpresentatie is dus niet compleet zonder een heldere, makkelijk leesbare plattegrond. Het laten maken van een mooie 2D en 3D plattegrond is een kleine investering die je veel oplevert.

Aan de hand van onderstaande afbeelding laat ik je zien wat de voordelen zijn van een plattegrond op Funda.

  1. Je krijgt een extra icoontje “plattegrond” die voor een hogere ranking in de zoekresultaten van Funda zorgt!plattegrond funda
  2. Op Funda worden de plattegronden netjes en duidelijk per etage gepresenteerd. Er is een inzoomfunctie waardoor je iedere ruimte in detail kunt bekijken en ook alle maten altijd duidelijk leesbaar zijn.plattegrond Funda
  3. Op Funda kun je een plattegrond in 3D bekijken. Dat helpt kopers een nog beter beeld te krijgen van de ruimtes en indeling van jouw woning.plattegrond funda floorplanner

Vind je ook dat een full-color 2D/3D plattegrond niet mag ontbreken in jouw presentatie op Funda? Deze plattegrond is een standaard onderdeel van mijn woningfotografiepakketten. Aan de hand van een duidelijke schets met afmetingen of een bouwtekening, maak ik deze plattegrond voor je. Wil je meer hierover weten, neem dan contact met mij op.

Comment Section

0 reacties op “De 3 geheimen van een plattegrond op Funda

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Liesbeth Oldeman
ir. Liesbeth Oldeman is Keurmerkstylist Vastgoed en expert in woningpresentaties. Sinds 2011 helpt zij huiseigenaren met een optimale presentatie van hun woning, zodat ze sneller en voor de beste prijs hun huis verkopen.