Page content

Aantrekkelijke geur in huis

Aantrekkelijke geur in huis

verkoopstyling geurEen frisse geur in huis doet wonderen voor de verkoop van je huis. Met alle zintuigen nemen potentiële kopers jouw huis waar. Het reukzintuig speelt een belangrijke rol en mag daarom bij de verkoopstyling van je huis niet worden vergeten.

Verkoopstyling en geur zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden

Geur is een cruciaal element van verkoopstyling. Geur kan er namelijk voor zorgen dat kopers afknappen op een woning. Vieze geuren van riolering, huisdieren, rook, etc. kunnen kijkers tijdens een bezichtiging zo negatief beïnvloeden, waardoor ze uiteindelijk besluiten, ook al is een woning nog zo mooi, die woning niet te kopen.

Ben je gewend binnen te roken? Stop daar dan nu meteen mee! Als je huisdieren hebt, check dan goed of er geen geur hiervan in je huis hangt. Vlak voor een bezichtiging maak je je huis extra fris door even de vloer te dweilen.

Appeltaart?

Dat hangt van het moment van de dag af en van het seizoen. De geur van appeltaart kan heel lekker zijn. Bijvoorbeeld ’s ochtends met een kop koffie erbij. Maar dan moet je die appeltaart wel serveren. ’s Middags of op een bloedhete dag, hoeven kijkers totaal niet gecharmeerd te zijn van een appeltaart-geur. Een licht frisse (schoonmaak)geur is altijd goed. Het geeft kijkers het idee van een schoon huis. En dat is altijd aantrekkelijk!

Comment Section

0 reacties op “Aantrekkelijke geur in huis

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.